Det har inte blivit mycket bloggande de senaste dagarna. Har varit mycket som hänt och min förkylning bröt tillslut ut och har tagit det mesta av min ork. Här kommer en kortare sammanfattning för de senaste dagarna, så får jag komma med nya tag till nästa år.

Karin kom på besök från Gotland och var här i några dagar. Det var väldigt skoj att träffa henne igen. Många år sedan vi sågs sist. Vi hade ett par lugna dagar där vi inte gjorde så mycket. Tittade på film, spelade sällskapsspel och pratade.
När vi kom till Malmö och gick runt i affärerna på Triangeln fick hon för sig att köpa både det ena och det andra till mig. Blev bl.a. Wrath of the Lich King – expansion till World of Warcraft, shampo och balsam.

Har även hunnit med att träffa Minna litegrand. Hon kom ner till mig igår och vi hade en mysig kväll ihop. Tittade på film.

För att vara en tänkt blogg om musik så har det blivit väldigt lite. Men det beror mycket på att jag just nu har lov från skolan och har problem med mina armar då jag spelat för mycket i skolan. Tar lov ifrån musiken också just nu, men det kommer att bli mer här om det ju närmre sommaren vi kommer.

Intressant att följa kan vara att vi i Saltat funderar på att spela in en skiva. I början av året ska vi spela in en demo för att söka pengar till produktionen.
Jag kommer även att rapportera om hur det går med mitt andra projekt, dvs folkmusikkursen för cellopedagoger i södra Sverige.

Ska gå och vara social här igen. Bröderna sitter och spelar sällskapsspel i köket. Tyvärr med en elektrisk timer som ringer hemskt hela tiden. Fick gömma mig en stund för att inte slå sönder klockan.

Ha det gott allihop och gott nytt år!