Så var det dags för vårterminen för oss elever på musikhögskolan i malmö. Den här terminen hoppas jag ska präglas av nya insikter i den folkliga traditionen och en medvetenhetgörande hos mig av olika pedagogiska knep. Jag hoppas också på en personlig utveckling som kommer att ta mer ansvar och vara mer strukturerad än tidigare.

Det här året kommer jag också försöka börja fotografera mer, inte minst för att delta i Johnny Buchwalds foto-tävling.

Ett av årets mål är att spela in en skiva med vårt band Saltat
Detta kommer med stor säkerhet att bli av. Dock har Anders skaffat sig mycket arbete nu som producent-assistent på Musik i Syd i Växjö. Men detta kan också leda till fler spelningar med bandet och en god publicitet.

Dags för vårens första Folksamling! Det är vad vi kallar våra möten med folkmusikerna på skolan.

Spännande utsikter känns det som för det här året.

Mycket nöje